Zapytanie ofertowe

zapytanie ofertowe

Fundacja JMP – inspiracje w edukacji zaprasza do składania ofert na wykonanie usługi doradczej w zakresie wdrożenia nowego lub znacząco ulepszonego produktu, tj. tworzenie rozwiązań, prototypowanie i testowanie, przy uwzględnieniu innowacyjnych funkcjonalności.

Celem zamówienia jest opracowanie aplikacji dla sklepów charytatywnych wraz z portalem do przekazywania darów i darowizn. Aplikacja ma za zadanie kojarzyć polskich producentów odzieży, obuwia, torebek, ozdób do włosów, rajstop, skarpet, gier, książek, puzzli, kosmetyków, pościeli, walizek, plecaków, zabawek, perfum, wózków dziecięcych, akcesoriów dla dzieci, odzieży ciążowej, słodyczy, przekąsek, biżuterii, mebli, czy wyposażenia wnętrz, etc. którzy będą mogli przekazać końcówki serii lub produkty z krótkim terminem ważności dla sklepów charytatywnych w Polsce.

Zapytanie ogłaszane jest w ramach konkursu RPMP.01.02.03-IP.01-12-009/21 ogłoszonego przez Małopolskie Centrum Przedsiębiorczości w ramach I osi priorytetowej Gospodarka Wiedzy Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020 Działanie 1.2 badania i innowacje w przedsiębiorstwach Poddziałanie 1.2.3 Bony na innowacje.

Termin składania ofert: 26 lipca 2021 r., godz. 23:59

Link do ogłoszenia w Bazie Konkurencyjności

Pliki do pobrania:

Zapytanie ofertowe – gra z przedsiębiorczości

Formularz ofertowy – gra z przedsiębiorczości