Karta Dużej Rodziny

Jest nam niezwykle miło poinformować, że już od 15 listopada 2019 r.
– nasz Klub Malucha Mama&Papa będzie honorował
10% zniżki na zajęcia edukacyjne i szkoleniowe prowadzone dla dzieci i rodziców/opiekunów w Klubie
nasz charity shop będzie honorował 10% zniżki na zakupioną odzież w sklepie charytatywnym MUMCIUCH

w ramach ogólnopolskiego programu „Karta Dużej Rodziny”. Dzięki współpracy Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej nasza Fundacja JMP – inspiracje w edukacji została nowym partnerem ogólnopolskiego programu „Karta Dużej Rodziny”, który przysługuje rodzinom z przynajmniej trójką dzieci, niezależnie od dochodu.
Jak można otrzymać rabat?:

1. Należy być posiadaczem Karty Dużej Rodziny.
  2. Rabat przysługuje na produkty objęte akcją.
  3. Rabat wynikający z niniejszej promocji może być sumowany z innymi rabatami lub uprawnieniami uzyskanymi w ramach innych promocji, chyba że w zasadach danej akcji określono inaczej.
  4. W celu skorzystania z Rabatu, posiadacz Karty Dużej Rodziny powinien przed dokonaniem płatności za zakupy w sprzedawcę, że posiada Kartę Dużej Rodziny i chciałby na jej podstawie skorzystać z rabatu oraz okazać Kartę wraz z dokumentem ze zdjęciem potwierdzającym tożsamość (dowód osobisty, paszport, prawo jazdy).

Ogólnopolska Karta Dużej Rodziny to system zniżek dla rodzin wielodzietnych. Przysługuje niezależnie od dochodu rodzinom z przynajmniej trójką dzieci. Program jest realizowany przez Związek Dużych Rodzin Trzy Plus przy wsparciu Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej oraz firm oferujących rodzinom specjalne rabaty i tym samym będących partnerami programu.

Regulamin – wkrótce.

Więcej informacji: