Lokalni herosi

Kochani, pragniemy przekazać, że nasza Fundacja w partnerstwie z Lewiatan Łokietek Supermarket przy ul. Borkowskiej 17B w Krakowie złożyła projekt do konkursu „LOKALNI HEROSI 100 INICJATYW PRZEDSIĘBIORCÓW NA 100-LECIE NIEPODLEGŁOŚCI”.

Z radością informujemy, że nasz wniosek został zakwalifikowany do II etapu konkursu!

CO TO OZNACZA NA NASZEJ LOKALNEJ SPOŁECZNOŚCI?

Mamy szansę otrzymać bezzwrotny grant na wykonanie innowacyjnego placu zabaw dla dzieci i młodzieży na naszym osiedlu. DAJ SZANSĘ DZIECIOM, ODDAJ GŁOS NA NASZ PROJEKT I POMÓŻ NAM OTRZYMAĆ GRANT NA 100 TYS. ZŁ! 100% otrzymanego grantu przeznaczone będzie na wykonanie placu zabaw. Nasz projekt jest jedynym z Małopolski, ubiegającym się o środki z najwyższej puli!

Link do naszego projektu

Więcej informacji na temat naszej inicjatywy można też znaleźć na www.fundacjajmp.pl (zakładka Projekty) oraz na naszym profilu na FB/FundacjaJMP.

Głosowanie internetowe trwa od 15 sierpnia 2018 r. od godz. 16:00 do 14 października 2018 r. do godz. 16:00.

JAK ODDAĆ GŁOS?

Głosowanie na projekty zgłoszone do Konkursu, odbywa się za pośrednictwem strony internetowej, pod adresem www.herosiprzedsiebiorczosci.pl. Głosowanie nie wymaga rejestracji na stronie. Głosować można codziennie przy użyciu każdego urządzenia: telefonu, komputera, tabletu.

W głosowaniu można wziąć udział także przy użyciu paragonów ze sklepu Partnera projektu, tj. Lewiatan Łokietek Supermarket przy ul. Borkowskiej 17B w Krakowie.

Głosowanie z paragonem do 15,00 zł daje łącznie dodatkowo 5 głosów, natomiast głosowanie z paragonem powyżej 15,00 zł daje łącznie dodatkowo 10 głosów. Zdjęcie paragonu należy wysłać MMS na nr 661-005-990 lub wgrać za pośrednictwem strony www.herosiprzedsiebiorczosci.pl.

Bardzo liczymy na Wasze głosy w konkursie. Razem sprawmy, aby Nasze dzieci miały plac zabaw z prawdziwego zdarzenia blisko domu.