Festiwal Innowacyjnej Edukacji w 4. edycji Budżecie Obywatelskiego Województwa Małopolskiego! Zapraszamy do głosowania!

Budżet Obywatelski Województwa Małopolskiego, aż 188 zadań dopuszczonych do głosowania

Znamy już listę wszystkich zadań, które zostaną dopuszczone do głosowania w ramach IV edycji Budżetu Obywatelskiego Województwa Małopolskiego. Wynik jest rekordowy: mieszkańcy będą mogli wybierać spośród aż 188 zadań – czyli o 38 więcej niż przed rokiem. Wśród zadań są dwa ważne dla nas zadania: Multikreatywne warsztaty i Festiwal Innowacyjnej Edukacji. Głosowanie rozpocznie się już 9 września i potrwa do końca miesiąca. Liczymy na Wasze głosy!

Festiwal Innowacyjnej Edukacji

Głosowanie:

Opis projektu na stronie Małopolskiego Budżetu Obywatelskiego

FESTIWAL INNOWACYJNEJ EDUKACJI odbędzie się w 2020 r. w krakowskiej Tauron ARENIE. To wyjątkowe wydarzenie będzie prawdziwym świętem nauki w atmosferze zabawy, sportu, nowych technologii, kultury i sztuki. Uczestniczyć w nim będzie około 9 tysięcy osób, głównie uczniowie (dzieci, młodzież), kadra pedagogiczna, dyrektorzy szkół, całe rodziny, opiekunowie, wychowawcy, trenerzy, przedstawiciele władz oraz obszaru biznesowego z całego kraju. Nasz projekt będzie także znakomitą okazją na spotkanie wielu osób z różnych miast w celu promocji własnych regionów oraz wymiany doświadczeń i wzajemnego wsparcia w obszarze edukacyjnym. Jesteśmy przekonani, iż innowacyjny charakter naszego wydarzenia, a także liczne atrakcje z nim związane, będą szczególnie dla młodych ludzi źródłem nowych doświadczeń, a także inspiracji, które przyniosą im realne korzyści w drodze dalszego rozwoju, co przełoży się na ich przyszłe osiągnięcia zawodowe i na satysfakcję w życiu osobistym. Warto dodać, że ze względu na niepowtarzalny charakter FESTIWALU INNOWACYJNEJ EDUKACJI zostanie wpisany do Księgi Rekordów Guinnessa.

Liczymy na Wasze wsparcie.