Charity Shop MumCiuch – wielkie otwarcie!

Już w sobotę 21 września 2019 r. o godzinie 10.00 w na krakowskich Klinach przy ul. prof. W.M. Bartla 19E/LU 44 otwarty zostanie sklep charytatywny Charity Shop MUMCIUCH. Oprócz licznych atrakcji przygotowanych specjalnie na ten wyjątkowy dzień dla Małych i Dużych, w sklepie będzie można kupić odzież ciążową, dziecięcą, damską, zabawki, upominki w cenach do 50% taniej.

W dniu otwarcia na Klientów odwiedzających Charity Shop MUMCIUCH czekać będą liczne atrakcje. Od samego rana, od godz. 10.00 będą mogli wziąć udział w zabawie „Kolorowy Wieszak”, która polega na znalezieniu ukrytych na terenie sklepu 30 wieszaków w różnych kolorach, 20 srebrnych, 7 złotych i 3 czerwonych. Każdy kolor odpowiada innej wartości Karty Upominkowej na zakupy w Charity Shop MUMCIUCH. Będą to odpowiednio: 100, 200 oraz aż 300 złotych do wykorzystania do 31 października 2019 r.

Dodatkowo, przez cały dzień w specjalnej fotobudce Charity Shop MUMCIUCH będzie można robić sobie zabawne zdjęcia, które wezmą udział w konkursie na profilu Facebook naszego sklepu.

Zapraszamy na pyszną kawę z Krakowskiej Palarni Kawy, lemoniadę od Kto wypuścił Skowronka, tort z Cukierni Wadowice, krówki z Wawelu, lokalne truskawki z Polskiego Instytutu Truskawki oraz zdrowe przysmaki od Lokalnego Rolnika.

Dla odwiedzających nas w dniu otwarcia mamy wspaniałe prezenty: odblaskowe opaski, kredki i ołówki z logotypem naszego sklepu Charity Shop MUMCIUCH.

Do wygrania będą także vouchery do Term Chochołowskich i Ośrodka Sportu i Rekreacji Kolna w Krakowie.

Inne atrakcje zatrzymamy na razie w tajemnicy, poznacie je w dniu otwarcia. Dajcie się zaskoczyć!

Charity Shop MUMCIUCH zaprasza do wspólnego świętowania z okazji otwarcia nowego sklepu w Krakowie przy ul. prof. W.M. Bartla 19E/LU 44 w sobotę 21 września od godz. 10.00 :).